Tuesday, June 24, 2014

Assassin's Creed

Με αφορμή τα 555 γενέθλια του αγαπημένου μας Ezio βρήκα την ευκαιρία  να σας πω τα αγαπημένα μου Assassins Creed (Μέχρι το Black Flag και εκτός του άθλιου Libertetion)


Πρώτο  και αγαπημένο το Assassins Creed 2.Τι να πρώτο πει κάνεις για αυτό το παιχνίδι ? Τα καταληπτικά του γραφικά ( σε σχέση με το πρώτο ) την  επική ιστορία του , τον επικό Ezio και ιστορία του  , τους ενδιαφέρον γρίφους , τα τοπία , τους χαρακτήρες  ? Όλα  αυτά  κάνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι αξέχαστο!




Δεύτερο το αγαπημένο μου Assassins Creed Revelation ! Σε πολλούς δεν άρεσε ... Δεν ξέρω το γιατί ... πραγματικά το παιχνίδι είναι άπιαστο. Σίγουρα δεν έχει τα γραφικά  που όλοι περιμέναμε ( τότε ) άλλα έχει μια πολύ  καλή ιστορία  , οπού αποκαλύπτονται πάρα πολλά  κρυμμένα μυστικά  , έχει ελληνικές φωνές , ακόμα  θυμάμαι  στην ψαραγορά  να φωνάζουν  Έλληνες το οποίο οφείλετε στο γεγονός ότι βρισκόμασταν στην  Κωνσταντινούπολη .

Τρίτο αγαπημένο είναι το Πρώτο , Master Altair , νομίζω αυτό το όνομα τα λέει όλα δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω !










Τέταρτο αγαπημένο το καινούργιο Black Flag. Οκ εδώ  κάνω  πάσο.. Η ιστορία ήταν κάπως  , θα προτιμούσα να έχει σχέση με τα προηγούμενα  άλλα  δεν απογοήτευσε. Τα γραφικά  είναι ωραία και κάποιο νέοι μηχανισμοί και η αλλαγή στα τοπία , τα καράβια , οι ναυμαχίες  και τους νέους  χαρακτήρες συντέλεσαν σε  μια  ευχάριστη  αναβάθμιση.



Πέμπτο το Assassins Creed 3. Εδώ έπεσε πολύ  απογοήτευση ! Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε , είχε πολλά bugs , τα γραφικά  ήταν αναβαθμισμένα  άλλα είχαν και τα προβλήματα τους.Πάρο 'λλα αυτά η ιστορία ήταν καλή,  με εξαίρεση το βλακεία τέλος τους,κατά άλλα  μου άρεσε πιο πολύ από το Assassin Creed Brotherhood.


Έκτο το Assassin Creed Brotherhood απογοητεύτηκα. Δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από το II και απλώς  μας έφαγε τα λεφτά και το χρόνο , πολύ  μπορεί να διαφωνήσουν δεκτώ :)  

0 comments:

Post a Comment